Video.



//Johanna

Hemma hos Emma.

Känns bra att avsluta min visit här uppe hemma hos Emma! Så ikväll blir det mys och njuta av att bara vara. Behövs efter denna helvetesveckan. Hoppas ni andra har det bra och får en trevlig helg! Hoppas också att brudarna i Arvika, alltså Maddis och Johanna, har det awesome och inte festar alltför hårt!



//Emelie

Why?

Vad har hänt med oss tjejer? Förut kunde vi prata med varandra på msn typ.. hela tiden? Och nu pratar vi knappt med varandra där :(
Och nu när jag har ett internet som INTE dör eller försvinner vid 00 slaget och kommer tillbaka vid 01 så ja, så pratar vi inte...

Saknar den tiden!

//Emma

Lyckans dag!

Idag kommer Maddis hit :D Ska åka och möta henne i Kristinehamn så hon hittar rätt och kommer med rätt tåg osv :D Är såååå glad! Har saknat henne en heldel! Sen ska ju även Melinda kommer idag, kommer vara fullt hus här under helgen och spec till Valborg. För då kommer Tjit Tjat och så kommer även en till kille, gudars. Måste få tag på en madrass så alla får plats, annars blir det lite panik här! Mjamja! Ska om en timme upp till psyk för att träffa min sjuksköterska, så ska snart ta och leta upp något någorlunda snyggt att ha på mig. Ska även sminka mig lite, kanske inte är en sånn stor idé med tankn på att regnet öser ner. Men vill se lite pigg ut när jag träffar Maddis^^ thihih! Nej, nu ska jag ta och plocka upp lite saker från golvet inne på toa och sen kolla på klär, ska även slänga över lite musik till mobilen!



<3


//Janna

Tjabba tjena hallå,det heter så.

Tjolahoppsan! Här går det inte undan med uppdatering. Beror lite på att mitt liv är jätte ointressant just nu och jag har verkligen inget positivt att skriva om,förens nu!
Emelie är hos mej,wopidoo! Hon åkte hit tidigare för att vara med mej(säger jag iallafall..)eftersom jag ska åka till Arvika på fredag.
Så denna vecka får jag träffa både Emelie och Johanna,hur bra? Blev en fin vecka trots allt,trodde den skulle gå utför ett tag då allt gick emot mej och allt var så ointressant,men det vände till det bättre!
Så nu vet ni att jag är glad och att min tatuering kliar som faaan! Orka läkningsprocessen,vill skippa den just nu,vill klia sönder min arm,haha. Well,that's life. 
Ha't fejnt! 



Ett tag sedan..

.. Kanske det var som jag skrev här. Men vet inte vad jag ska skriva om? Händer ju inte så mycket i mitt liv direkt.
Idag ska jag iaf ner till vårdcentralen och se om de kommer fram med någonting varför jag har sådan huvudvärk och illamående varje dag! Hatar det...
Igår var jag, Victoria och Elias på mammagruppen. När vi skulle fika där så trodde jag aldrig att jag skulle få sätta mig ner, kändes som om att jag hade tusen ungar! Tur så fick man hjälp med att ge Victoria lite fika. Elias satt själv i en babystol och jag flyttade bort alla saker som han kunde komma åt. Det första han fick tag på var en tallrik så den var jag snabb med att ta bort. Men sen när vi var klara med allt så ställde jag mig upp och skulle ta bort tallriken osv. När jag vände mig om mot bordet igen där han satt så såg jag att han hade fått tag på tillbringaren, full med vatten.. Ni kan ju bara gissa 3 gånger vad som hände med den. Är glad att jag inte satt kvar iaf, då hade jag blivit dyblöt!
När vi hade fikat färdigt så gick alla till lekplatsen där (är i stadsträdgården) och Victoria och en kille från mammagruppen började springa och jaga varandra. Jag stod en bit ifrån och de sprang uppe på en "bänk" ovanför "sandlådan" och så hamnade hennes fot snett så hon ramlade med huvudet förut i sandlådan. Jag skrek till och började springa. När jag nästan var framme så sticker hon upp huvudet ovanför kanten och säger "ha ha!" :O Jäkla unge att skrämma mig på det viset!
Ska snart väcka Elias så vi kommer iväg till tiden jag fick 11.10. Han fick inte sova länge, men men!

//Emma

Videos.









Här har du lite videos från den kvällen Emelie :)

//Johanna

Två år sedan.



För exakt två år sedan (idag), var jag och min dåvarande kombo Johanna på fest! Finns roliga videos inspelade från den kvällen! (finns dom kvar Johanna?) Vad jag kan minnas så var det en väldigt rolig kväll och som vanligt blev man kalas! Samma kväll hamnade vi på motorgårn och Johanna följde faktiskt med en kille hem! Efter mycket tjat från mig, Linus och Niklas vill säga. Nu i efterhand så kan jag inte sluta skratta åt hur nervös hon var! Det var en otroligt härlig sommar det året, massvis med skratt, fest och gemenskap. Sådant man saknar extra mycket nu.

//Emelie

Helgen.

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, men livet har inte varit så händelserikt. Dagarna ser detsamma ut. Igår kom Elin och hälsade på. Blev en mysig vistelse som piggade upp mig! Idag när vi väntade på perrongen så dök min vän Hampus upp från ingenstans och överraskade mig! Någon gick närmare, böjde sig ner och kom emot mitt ansikte. I början tänkte jag WTF?! innan det kopplade att det var Hampus. Blev i alla fall ett kärt återseende som gjorde mig glad! Träffade då även Fanny, som det var flera år sen sist jag träffade. Också väldigt trevligt! Efter att ha pratat med dom en stund så satte jag mig bredvid Elin igen och då kom en kille fram och frågade om han fick en cigg. Ur tomma intet frågar han "hur känner du Fanny?" och sedan blev det en liten pratstund med honom. Visade sig att han bor på samma gård som Elin och känner flera stycken som man själv känner till. Sedan var det dags att vinka adjö till Elin och jag började sakna henne så fort hon klev på tåget. Men vi kommer att ses snart igen!

I veckan som kommer är det en hel del som ska göras och till helgen bär det av uppåt för att hälsa på!



Utsikten ifrån vardagsrummet.

//Emelie

dam dam dam daaaaam

Svårt att hinna med allt när man inte hinner med sej själv,haha. Från att inte ha ett piss att göra till att ha massvis med saker att göra är la sådär småjobbigt. Inte van men det märks eftersom jag inte sitter vid min bästa vän datorn längre,missar en himla massa! Fast det är ju ganska patetiskt att ha datorn som bästa vän huh? Livet är hårt :))

Har tatuerat och piercat mej dom senaste dagarna,ganska awesome. Inte för att det är någon nyhet att jag piercar mej eftersom jag gör det alltför ofta,haha. Men tatuering är första gången minsann! Läkningen går asbra och den är fin. Redan planerat hur utbyggnaden ska vara och kommer göra en till tatuering innan sommaren,om pengarna vill räcka. Världens gift,gör ingen tatuering eller piercing om ni inte vill ha mer än en haha. 

Nu skall jag sova,är galet trött och skulle ha sovit för längesen men tvn håller mej vaken. Godnatt bitches!


Jag och Emelie,söta som få.

Skärpning!

Nu får ni tjejer skärpa er tycker jag :P Ni får försöka skriva lite mer här juuuue! Inge kul annars jue :( *snyft*
Anyway, idag blir det lite öl drickande med Emma,Jessica och Anna. Kanske med Jessica C och Becca med :) Får hoppas på detta! Hehe, sitter just nu och pumpar lite musik från en av Big Brothers spellistor. Försöker leta upp en låt jag vill höra men finner den inte :( Typiskt, ska snart ta och leta upp lite kläder och platta håret och sånt :) Har ju börjat fått så långt hår nu så det behövs! YesYes. Hoppas att mina tjejer här får en bra helg :) 

//Johanna

Tjabba Tjena Hallå!

Idag har det varit en rätt lugn dag i Arvika, vakna 11:00 (tidigt för att vara mig!) så städade lite, sen kom Emma hem igen och hade med sig Robin (hennes ex unge) så då gick vi till lekparken och var där en stund. Sen gick vi hem och slappa en stund, har varit och kollat på lägenheten Emma har sökt på, söt kille iaf ;) Haha, synd att han flyttar. Om en stund, eller ja. Efter vi har åte blir det bort till Diana för att vara barnvakt, hon ville ta några öl med grannen och jag vill ha lite pengar. Så detta blir ju perfekt :D Hihi, aah! Hoppas ni får en bra kväll för det kommer nog vi få :) Nu blir det maaat!

//Johanna

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Vet, har inte skrivit på ett tag men har inte haft någonting att skriva om.. Alla mina dagar ser ju likadana ut, att vara hemma! Förutom torsdagar och fredagar, då kommer jag ut lite då jag hämtar Victoria på dagis och på måndagar då jag är på mammagruppen. Kul liv!
Men iaf, idag har jag och Victorias pappa (Tänk att jag fick med honom dit! Credit till mig!) på stenportsskolan på informationsmöte för Victoria som ska börja där till hösten. Började 18.30-20.00. Hennes pappa tänkte gå efter en halvtimme, men lyckades hålla honom kvar tills det var slut ;) haha!
Kände igen en utav dem som har en "fritidsklass". För hon är min gamla klasskamrats mamma. Var 3 stycken men de kommer att bli indelade i 3 grupper. Tror jag det, bara Victorias "klass" var 33 stycken. 21 tjejer och 12 killar. haha!
Sen när vi var inne i det rummet ena delen av klassen kommer att vara när det var slut så kom hon fram till mig när jag tog 2 papper och frågade mig "Är det Emma?" Också höll hon på min rygg. Också sa hon att hon tyckte att hon kände igen efternamnet.. Heter Andersson i efternamn, ganska så många som gör det men hon kände igen efternamnet! hahahaha!
Sen när vi skulle gå så visade hon oss vilken väg vi skulle gå ut så frågade hennes pappa någonting också sa då hon att jag praktiserade hos dem när jag gick i skolan (till och med jag hade glömt bort det, eller kommer ju ihåg att jag praktiserade där men kom inte ihåg att hon var fröken där då.) och att jag gick i samma klass som hennes dotter, vars namn också är Emma. 
Lite kul så där att de kommer ihåg en fast det var så många år sen. :)


Jag och älsklingen har precis spelat skip-bo, han har gått och lagt sig och jag är svinigt trött, men ändå så funderar jag på att se på film.... Lika bra att sova kanske så att man inte är lika död imorgon som man har vart idag? Elias vaknade tydligen vid 4 imorse, men jag hörde ingenting fast vi sover i samma rum och han är närmast mig, men Micke hörde honom fast han sov i Victorias rum. Han sover där inne eftersom hon håller på och krånglar och hon på BVC sa när vi var där att vi ska testa att han sover i hans säng i hennes rum (som hon har fått utav honom) och säga hur skönt det är att ligga i den sängen och i eget rum osv bara för att hon ska vilja sova där inne. Hon sa att det kan ta upp till flera månader, ibland år... haha! Får hoppas att det funkar bara!
Men iaf, inte det jag ville säga. Sen så vaknade han igen vid 05.05 då hörde jag honom efter lite om och men, vet i fan hur länge han hade skrikit men han gallskrek typ när jag vaknade. Vadå sova tungt? Fast jag somnade om så är jag svinigt trött, men den rubbades så.

Och jag tror att Elias börjar bli som Victoria. Förut så sov han hela natten utan problem utan att vakna, han skrek till när han drömde men somnade om lika fort. Men nu så kan han vakna, vill ha blöjan bytt och ha mat, han är som en liten bebis igen. Han skrek till förut, så var där inne fort som fan och gav honom nappen. Har inte hört någonting ifrån honom efter det, men jag ska inte säga för mycket heller..

Skulle inte skriva så mycket egentligen, bara ville säga att I´m alive.!

//Emma

Hello bitches!

Hejsan hoppsan!
Haft en himla massa att göra det senaste och det är så skönt samtidigt som det är så jobbigt. Gött att ha nåt o göra men tröttsamt i längden. Men ändå,det är roliga grejer! 
Har varit fullt upp och det fortsätter resten av veckan. Ska göra massa roliga saker innan veckan är slut,stay tuned! 

Saknar förövrigt mina tjejor,himla dött utan er faktiskt. Saknar min syster i Götlaborg,min fina Emma och härliga Janna! Men jag har sån tur att jag åker upp till Janna på Valborg,hur bra? Tar även med mej min fina vän Tjit tjat så vi kan trasha Arvika,hoho. 
Mycket att se fram emot! Snart sommar dessutom,woopidooo! 


Chillkväll efter hårt arbete!

Dödare än dödast.

Eller något, har så svårt med att skriva rubriken. Men nu skiter vi i det! Det har varit väldigt dött här ett tag tycker jag, tjejer? Vart har ni försvunnit? Ni är som bort blåsta! Jag har varit i Edane med Emma i natt, varit rätt skönt att komma från lägenheten lite och andas lite frisk luft. Vi planera lite inför sommaren och planerar att dra iväg till Emmas pappas sommarstuga i Torsby :) Myees! Men nu ska jag kolla till mina nuddlar. 

SO LONG!


//Johanna

Myslördag.

Har varit en lugn dag idag. Varit galet trött hela tiden och längtar efter sängen. Tvättar idag, sängkläder, så ingen säng för mig ännu. Vi har käkat thaimat och nu under kvällen har vi käkat popcorn. Så en riktig gottegrisdag har det varit. Kommit in i en period då jag är sugen på cola hela tiden. Varför? Sjukt störande är det i alla fall.

Har skrattat massor åt ena katten idag. Vi lade märke till för ett bra tag sen att han blivit en tjockis, men nu har vi kommit i underfund med att han egentligen har ett för litet huvud till kroppen och därmed ser han tjock ut! Jag retade Maddis förra katt för samma sak och nu har jag själv fått en! Tur att han är söt oavsett!



//Emelie

BlaBla.

Det vart inge bull bak.. Emma kommer imorgon ist så det blir bull bak innan jag ska till morsan för att fira bror min som blir hela 19. Vart fan har tiden tagit vägen? Han känns fortfarande som 10 och skulle kissa överallt! Haha. Tror mamma har runt 100-200 bilder på honom när han står och kissar vid någon vägkant någonstans i världen! Han tar ju studenten i år också, fan vad man börjar känna sig smått gammal :( hmm, inte okej! Ajaa. Fixa mig cigg förut eftersom jag helst inte vill röka rullade cigg så gick till affären och flörta lite med ögonen. Fick skriva upp ett paket tills jag får pengar :D HAPPY JANNA! Wohoo, nej. Nu ska jag gå ut och röka sen blir det att kolla på Suburgatory <3
Vad har mina tjejer gjort idag då? Saknar er btw!


//Johanna

Jag lever också.

Japps, har bara inta orkat sitta blogga då jag har ist koncentrerat mig på mig själv ist. Kanske har varit lika bra? När Emma kommer hem sen så blir det bullbak :) Har varit så sugen på kanel-bullar länge nu. Så bad mamma köpa med det när hon ändå skulle till affären. Juste, skulle ringa mormor också. Får ta och göra det så fort jag har skrivit klart här :) är just nu väldigt desperat efter cigg så håller på att försöka sälja en massa skit på Köp & Sälj värmland :) Så nu sitter jag och hoppas på att någon nappar på någon av grejerna jag säljer så jag kan få in some money! Maddis, vi måste ju planera lite också inför Valborg, när du ska komma och vart vi ska va osvosvosvosv! :D



Saknar dig min lilla Dumbom <3

//Johanna

I'm alive!

Hejsan hoppsan! Har haft lite mycket det senaste men slinker in med ett ovärt inlägg såhär på natten. 
Har varit på marknad med min bror,tvättat som fan och halvsovit hela dagen. Är himla trött nu men som den närd jag är så väntar jag på reprisen av Big brother eftersom jag valde att kolla på Fråga-Olle förut,sex är grymt!

Ska filura ut tatuering imorgon med en tatuerare och se om vi kan komma fram till något. Har så svårt att bestämma vilket textsnitt det ska vara,himla svårt. Måste bestämma mej,ska ju sitta på min kropp resten av livet. 

Bjuder på en bild jag tog förut när jag och mamma var och kollade ett himla mysigt hus ute på landet,åh vad jag vill bo i hus med massa katter! Börjar med att ringa runt på lediga lägenheter nästa vecka,en start iallafall!


Emelies bästa vän!



Min bästa vän idag!
Vilken är er favorit chocklad?

//Emelie

OJA! :D:D:D:D

Emma HAPPY as hell!
Internet! Snabbt satan jämfört med det andra!
Det första Emma ska göra är..... Yatzy på Spigo! :D:D Allt för längesen!
Men först; Big Brother!

//Emma

Babbel.



Till Emma.
Lampor liknande denna, i olika mönster och färger. Inte säker på att det är din typ av lampor, men kom att tänka på dig när jag såg dom!

Vill åka till Ullared och shoppa loss. Kläder, kuddar (vilket har blivit en tradition att köpa varje gång jag är där), kattsaker, saker till hemmet mm. Att bli miljonär hade inte varit fel. Om så bara för en dag! Drömma kan man väl få göra? Är annars trött som bara den idag, borde ta en tripp till apoteket men tar det imorgon istället. Är på pms-humör och är inte rolig att umgås med för tillfället. Härligt att vara kvinna! Har svarat på ett par frågor idag, så nu väntar jag på att få hemskickat ett busskort som jag tänkt att använda och åka och hälsa på Götene/Lisch! Ser fram emot och längtar massor! Så snart kommer jag tjejer!

Yeeey!

I förra veckan så beställde älskling ett nytt internet och idag så kommer det! :D Kan hämta ut det klockan 17 idag, MEN hans kompis ska komma hit och spela Skip-Bo med oss så han sa att vi kan hämta det imorgon...... Vill ju ha det idag ju!
Så inget mer strul med internet, förhoppningsvis!
Och jag fattar inte varför han alltid bestämmer att han ska komma hit när vi ska tvätta?! Hur mycket spelande kommer det att vara liksom? För han kommer la komma hit runt 17 tiden, sen så börjar vi tvätta från klockan 18-21... Också ska man hålla på och springa till tvättstugan också som inte ens ligger i vårat hus, inte ens på våran gård utan på mammas gård för vi lånar hennes tvättstuga! Så jag fattar inte...
Ibland tänker han inte längre än näsan räcker, han tänker inte alls.. Men han är ju stockholmare och det går ju inte att göra så mycket åt den saken :P

//Emma

En trevlig dag.

Var super trött när jag vaknade imorse. Ville inte alls gå upp! Men till slut tog jag mig upp ur sängen och gjorde mig i ordning. Det enda jag kunde tänka på var hur otroligt skön sängen är. Till slut tog jag mig iväg till den avtalade tiden med svärmor. Möttes upp vid centralstationen och tog sedan spårvagnen till Haga. Vilket vackert område det var! Slår vad om att mamma hade älskat det, alla gamla byggnader och små gränder. Fick mig att tänka på hur mycket jag saknar henne. Även om hon oftast gör mig arg och ledsen. Blev en hel del promenerande för mig och svärmor, helt plötsligt så känns inte Göteborg centrum så stort längre. Känns ungefär lika stort som hela Götene! Vi tog även en mysig fika inne på ett utav alla tusen fik. Cola och morotskaka blev det för min del, sjukt gott! Tänkte på Maddis när vi satt där inne, dom hade mat och fika för alla sorters dieter. Så även du hade kunnat äta där Maddis! Vi gick även omkring i mängder med inredningsbutiker, något jag är helt säker på att Johanna hade älskat! Hittade även lampor som jag tror att Emma hade velat ha. Så nu märker ni väl tjejer att jag tänker ofta på er?

Hade kommit iväg på ännu mer äventyr idag om det inte hade varit för tröttheten och min dumma mage som krånglar. Att springa på toa stup i kvarten är min melodi idag. Underbart!



//Emelie

Hemma!

Okej, jag har varit hemma ett par timmar. Men har varit helt borta, varit så sjukt trött och sen är stämningen här hemma väldigt låg. Emma är ju inte här och det har hänt lite saker. Mer än så säger jag inte här, var borta hos Jessica en stund förut och tog en rök. Tjötade lite om saker som har hänt det senaste och så. Hänt så mycket tråkigheter i Arvika det sista så det inte är klokt, inte konstigt att man mår dåligt :/ Mjaja! Sitter just nu och väntar på att mina strips ska bli klara, vet inte varför men har varit sjukt sugen på strips de senaste. Dumt! Men men^^ Tänkte slänga in en till video från igår för hann inte det förut :/ 




Nu ska jag fortsätta blega på Big Brother!

//Janna

Karlstad.

Sitter just nu i Karlstad och väntar på tåget hem till Arvika, ska bli grymt skönt. Hade tänkt att videoblogga från hotellet men internetet där krånglade så sket i det och umgicks med mina tjejer. Kan ju säga att detta var en upplevelse, studion var faktiskt jätte liten, ser större ut på tv. När jag kommer hem sen ska jag sätta mig och kolla på gårdagens avsnitt bara för att :) Fick t.om. en kommentar av Gry, grymt! :D Hon tyckte om mina smartbrills :D Hihi! Men jag tycker att om man får chansen att kolla på BB live så ska man ta den :) Slänger in lite videos nu och skriver mer när jag kommer hem! :)












Påsken.

(Mobilblogg.) Har varit en väldigt bra helg! Spenderat den hemma hos Maddis och bara njutit av varandras sällskap. Dock saknar jag henne sjukligt mycket nu, men träffar henne om ca 2veckor igen! Längtar otroligt mycket! Känns bra att hon blev glad över överraskningen, alltså att jag åkte upp på hennes födelsedag. Kändes även väldigt bra att stanna i flera dagar. Tågresan hem idag var hemsk! Så fruktansvärt trångt att vi nästan stod på varandra. Mådde inte så bra och det var sjukt påfrestande att stå som packade sillar under hela långa resan. Dessutom så var det en man, under större delen av resan, som stank som fan! Inte alls trevligt. Var dock mysigt att komma hem till en nystädad lägenhet, en myssugen pojkvän och två glada katter. Det gjorde mig gladare! Just nu så längtar och ser jag fram emot nästa resa! Måste se till att träffa Elin och Emma då. Saknar dom massvis!

....

Jag kom faktiskt på det Maddis innan du la upp ditt inlägg... Känner mig SÅÅÅÅÅ klyftig! (A)

//Emma

en såndär helt vanlig dag

Åh,du är så söt Emma när du är så oteknisk. Vill bara nypa dej i kinden,hihi.
Såhär ligger det till;

Du trycker på Ändra redigerare för att antingen komma till denna sidan som är på bilden,eller den vanliga som man brukar ha. Så om det blir såhär så trycker du bara på ''Ändra redigerare'' så blir allt normalt igen,gamling! <3

Har haft Emelie hos mej sen i onsdags,som en räddare i nöden. Sluppit sitta ensam och glo,har haft henne vid min sida. Dock så åkte hon ju idag vilket var mindre kul. Gjorde faktiskt mej jävligt ledsen,och jag är en känslokall jävel,haha. Saknar henne massvis!
Dålig update här,know it. Men vi alla flickor har liv utanför datorn,believe it or not!
Tjingeling!

 



Helgens bravader del 2!

Nu ska jag skriva om helgen. Har kommit hem nu så nu kan jag lika gärna skriva om det :) Missade Big Brother också.. FUCK! Så får se reprisen imorgon.. Vågar mig inte in på facebook.. För jag vill inte veta vem som åkte ut. haha!

I fredags så var vi på marknaden. Kunde ju lika gärna ha kvittat. För det var inte alls mycket, var bara 2 "längder" med stånd så var ju totalt ovärt det! Plus att det regnade, haglade, snöade och blåste.. Allt på samma gång! Riktigt yeeeey kände man då kan jag ju säga.. Victoria skulle ju till tivolit, PROMT! Men det fick allt vänta.

På lördagen så gick vi till tivolit. Jag, Victoria, mamma och morfar. Då fick hon åka hela 6 stycken karuseller och dra i snöre för att vinna gossedjur. :) Det var ju skit dyrt! :O 35 kronor för 1 biljett och 180 för 6 stycken.. Var ju till och med dyrare än Liseberg. Helt sjukt! Borde ju vara tvärtom tycker jag. Men iaf, hon åkte en del. Och självklart så åkte hon + jag den roligaste SIST. Och det var larven (berg och dalbana.) Den gillade hon som tusan. Efter det ville hon åka igen men biljetterna var slut så det blev ingen mer gång. Typiskt att hon skulle välja den sist av alla då. Men de kommer ju tillbaka i oktober så får passa på att åka den då igen :) Förhoppningsvis så har dem med sig den då. haha! Skulle inte förvåna mig om de inte gör det..

Idag som sagt har vi vart hos Mickes mamma och sambo och ätit påskmat. Gott! Victoria fick även 100 kronor som hon ska köpa påskgodis för och en 3D "bild" som man kan ha på dörren. På den stod det "Här bor en prinsessa" som hon fick som försenad födelsedagspresent. Hon blev jätte glad. Spelade även lite yatzy och självklart så vann jag ;) haha! Nej men det var rena turen. Trodde att hans mamma skulle vinna faktiskt.

Sen hände det något när vi skulle åka hem som jag inte fattar ännu. Har skrivit det på min "privata" blogg som ni kan gå in och läsa. www.imstrongwithoutyou.blogg.se
Vet inte hur man länkar, men kanske blir det automatiskt efter man har publicerat detta? Annars så får ni kopiera den helt enkelt.

Ja, det var väl vad jag hade på hjärtat idag.
På återseende!
//Emma

Helgens bravader!

Skulle PRECIS göra ett inlägg.. Men då säger Micke att vi ska göra oss i ordning för hans mammas sambo kommer om 15 minuter för vi ska dit på påskmiddag.. Så får ta inlägget senare då vi har kommit hem eller imorgon, beroende på hur sent vi kommer hem. (Kommer alltid hem sent när vi är där!) Så på återseende! Btw, vad har hänt här? Kan inte ändra textsnitt eller nått.. Texten jag skriver med är typ grå? Maddis, har du vart i görningen igen? //Emma

Eskilstuna!

Hej allihopa! Just nu är vi i Eskilstuna för att ha öl/cigg/pissepaus! Kul va? haha, tänkte slänga upp en videoblogg men det krångla, jävla donkens sega internet. Eller vad säger ni? Dock står vi utanför donken här, kanske är därför? ääh! Rätt gött att ha en timme kvar typ. Dock tog en stund innan vi kom iväg från Karlstad, jävla Subway fittor! ajaa! Men slänger upp videoblogg sen ;) // Johanna! BTW! Texas har förstört en mcdonalds skräptunna här :P

mobilblogg ala maddis

Tjolahöppsan! Antar att det är påsk idag eftersom jag och Emelie är bjudna på påskmiddag hos våran morsa. Så glad påsk på er alla kycklingar,tuppar,hönor,kaniner osv... (Jag och Emelie får fortfarande påskägg trots att vi är 20 och snart 23 år. Forever young!)

himla fint!

Fyllde hela 20 år igår,tack för alla gratulationer! MEN hade det inte varit för min syster Emelie och Emma så hade dagen varit usel. Dom kom och överraskade mej,jag som trodde jag skulle sitta hemma ensam. Men nejdå,dom kom och räddade mej och jag blev sjukt paff när jag såg dom. Så himla bra blev allt tillslut.

Nu är Emelie hos mej och stannar till lördag. Så mysigt att få spendera tid med henne. Vi ska snart kolla på den efterlängtade Fråga Olle dokumentären och mysa med grönsaker. Omnomn.
(var förövrigt sjukt kul att handla på systemet,kände mej riktigt cool!)


Syskonkärlek :love:


Myskväll!

Överraskade Maddis med att åka upp och hälsa på, så nu befinner jag mig i Götene under påsken. Gårdagen var väldigt mysig och jag hoppas hon blev nöjd med dagen! Idag har vi båda varit lite sega, blev en del alkohol igår. Nu ikväll ska vi käka grönsaker med dipp, slappa och bland annat se Fråga Olle dokumentären! Har ni saknat den? Båda jag och Maddis är överlyckliga över att dom kör det igen! Vi är båda (fast det är egentligen hemligt) snuskhumrar och gillar snuskhumor. Vill passa på att önska er alla en glad påsk! Det ska i alla fall vi ha!




Egotjej!

//Emelie

Videoblogg med Janna!


Suprise!

Det vart inget med städandet idag. It´s was a lie ;) Bara för att vi åkte och överraskade Maddis på hennes födelsedag! :D
Hon hade ingen aning om det. Så jag, Emelie och Victoria stod vid ica i Götene och inväntade Maddis och deras mamma. Vi skulle egentligen ha kommit fram till henne när de kom, men hon såg ju oss innan och pekade på Emelie och sa till deras mamma att "Den personen har likadan jacka som Emelie!" Men hon fattade aldrig att det var hon :P Men sen så insåg hon att det var Emelie och sen såg hon mig och Victoria också. Hon blev väldigt glad och överraskad. Vi lyckades med vårat projekt ;) hehe!
Så där har man vart idag och har typ precis kommit hem. Har precis lagt Victoria och nu inväntar jag och Micke Big Brother! Sen blir det nog ett spel med Skip-Bo. Det står ju 4-4 och så kan det inte sluta! Vi har sagt försten till 5, men har inte kommit på vad förloraren ska göra. Men det kommer vi nog på :P Och är det som jag befarar så vinner han... För vi har vunnit varannan gång och han vann första, tyvärr! Men idag SKA jag vinna! Så det så!

Nej nu börjar Big Brother!

// Emma

Grattis ännu en gång!


God förmiddag kära läsare!

Händer inte så mycket idag... Det enda som står på vårat schema är städa... YEY vad kul! *ironi* Någon som vill ta över? ;)
Hela familjen är lediga idag. Victoria och jag sitter och kollar på tv medans Elias och Micke sover. Vill också sova, men får la sova ut sen eller imorgon. Får nog göra det imorgon tror jag. Somnar jag nu och sover ett par timmar så lär jag inte sova inatt.. Men vad gör det egentligen? Min sömn är ändå så rubbad så ja.
Gick och la oss vid 3 inatt. Självklart vaknade Elias när Micke prasslade inne i rummet när han la bort kläderna från våran säng så då vaknade han till lite. Sen vaknade han helt när jag spolade på toaletten. Så det var bara byta blöja och ge honom mat och rapa honom. Så jag somnade nog inte för ens vid 4-5 imorse också upp vid 10! Underbara liv! Micke väckte mig för han hade matat Elias och försökt få honom att somna om vilket inte gick så jag fick ta över. Han frågade varför jag gick upp? Ja, han var vaken och Victoria var i vardagsrummet själv, klart man går upp!

Nej, nu ska jag hitta på någonting med Victoria medans de andra ligger och sover.

// Emma

Jag må hon leva!

Måste bara säga grattis till den bästa Maddis som finns! Äntligen är du 20, som du har längtat! Hoppas du får en bra dag, trots att du känner dig ensam.. Ska terra dig med sms hela dagen så du slipper känna dig så ensam! <3



När du kommer hit kör vi fullast kör! Eller hur? <3

//Janna

Grattis på 20-årsdagen hjärtat!



Stor flicka nu Maddis, jag älskar dig!!!!

//Emelie

Ingen vanlig dag!

FÖR DET ÄR MADDIS FÖDELSEDAG!





Grattis på 20 årsdagen! Nu är du inte liten längre! :D

Hoppas du får en KANON dag!

Önskar; Din one and only LÖVA!

Skriv något här.

Min mage har varit dum idag, men trots detta tog jag mig iväg och handlade! Fuck them som säger att IBS inte är problematiskt att leva med. Väl hemma så tog vi det lugnt ett tag och sedan var det dags för mat. Stefan lagade en super god middag och jag åt tills magen nästan sprängdes! Lite senare kom pappa, hans fru Shanaz och hennes son Shano på besök. Med sig hade dom fika och mitt EFTERLÄNGTADE påskägg! Eftersom Stefan är så söt så fick även han ett av dom. Han uppskattade gesten oerhört mycket. Alla vill vi vara barn ibland! Efter besöket så tvättade vi och fastän vi bott här i en månad och tvättat ett otal gånger, så får vi inte all tvätt att bli torrt. Men nu har vi nog listat ut hemligheten! Vet ni vad? Stefan viker frivilligt tvätten, jag behöver inte ens fråga honom om det! Han blir lika lycklig varje gång han får ta fram Sheldons uppfinning, klädvikaren. Söt är han! Kan ni tänka er att jag har en karl som både tvättar, viker tvätt, lagar mat och rensar kattlådan? Rena drömkarlen! I alla fall min.

För jävla bra låt!

//Emelie

 


Päron & Pitanga

Idag har det inte hänt så mycket, har mest tagit det lugnt och slappat. Var iväg och sålde ett par ballerinaskor för 30:- förut :P Så passade på att handla lite gotterier när jag ändå var på Styckås konsum. Vart cheeseballz (kommer ni ihåg Lucifer tjejer? :) ) dip,chips och en av dom nya Loka! Köpte Paron &Pistanga. Helt okej faktiskt :) Trodde dock att den skulle smaka lite mer mot vad den gjorde, men det går ner^^ Höhö!



Ska ta och smaka på dom andra någon annan dag, det finns Jordgubbs&Lakrits och även banan & kiwano.
Ska bli intressant och testa dom andra också :)

Videoblogg

Någon var ju tvungen att ta videobloggs oskulden trots att jag hatar det,haha.

Skip-Bo!

Hade besök här igår utav Mickes kompis Martin. Satt och tjötade och spelade Skip-Bo. Vann ju inte någon gång men tar igen det! Jag lovar!
Satt även och spelade med Micke senare, för Martin lämnade kvar spelet, och det slutade med att det blev 2-2. Så ikväll blir det samma igen, ska spela mot honom och denna gången ska jag VINNA!
Ska även diskas och städas idag. Påbörjade med disken igår men min rygg pallar inte med att stå mer än 10 minuter, helt sjukt! Så ska fortsätta med den sen. Och städa... Det har vi skjutit upp hur länge som helst nu.. haha!
Måste hem till mamma med och se om vi kan låna hennes tvättmaskin. De gör ju om i våran tvättstuga i några veckor till så där kan vi inte tvätta. Måste gå till hus nr 27, men tvätt tiderna är bara mellan 7-11.30 och 11.30-15.30.. Vilket vi inte kan då för då är jag ensam hemma med Elias. Och sen så låser dem efter det sista passet så man kan inte tvätta när Micke har kommit hem också är det stängt för oss under helgen.. Bra va? Jävla smart.! Tänk på alla dem som inte har tvättmaskin hemma och som jobbar fram till 16.00.. KUL!
Men men, nu ska jag fortsätta se på Ellen. Maddis lover är ju med idag och firar sin 18-årsdag med henne. Alltså Justin Bieber ;)
Hon blev helt till sig för typ en månad sen då han fyllde år och ville se detta programmet, har messat henne men inte fått svar. Så antingen sitter hon framför tvn och är helt "nerdrogad" utav honom så hon inte har tid att svara på messet eller så ligger hon och sover :P Får hoppas på det först nämnda för hennes eget bästa! ;) haha!

//Emma

Trött Janna!

Oohja! Blir strax att gå ut och ta en rök sen borsta tänderna och efter det mysa ner mig i min super sköna säng ;) Idag har det inte hänt så mycket saker här, har tvättat och städat. Så nu ser det inte ut som ett bombnedslag här, som tur är xD Inte så kul om det kommer besök och det ser ut som fan här :P Myees! Ännu en dag närmre Söndag, längtar som en tok :D

BTW, Emma har fått en garderob av mig som hon kan ha sina kläder i. Så nu bor hon inte längre i en väska och två påsar, tror nog det är rätt gött för henne också :) Slippa tänka på det :) Så här såg det ut förut :



Lycklig tjej!

//Janna

Idol Maddis!



Visst sjunger Maddis vackert? 
Full som en kastrull också!

Johanna & Emelie, skrattattack


Minnen.

Minnen med Johanna.

 

 

Minnen med Maddis.

 

//Emelie


Awesome!

Tycker att den nya kategorin är superb! Fast det kan bli lite pinsamma inslag. Man har ju hittat på en del tokigheter under sitt liv. Tex;

Emma. Den gången jag moonade på balkongen och din klasskompis gick förbi. Eller den gången vi hoppade i din säng för att döda flugor i taket. Snyggt med svarta prickar på det annars vita taket.

Johanna. Alla dagar vi bodde tillsammans, allt kul vi gjorde, våra asgoda maträtter, våra skrattattacker, alla stunder vi stöttat varandra, nätterna då du snarkade så högt att jag inte kunde sova, alla dagar vi dygnade.

Maddis. Har sjukt mycket minnen med dig, men det är inte konstigt med tanke på att vi är systrar och väldigt goda vänner. Du om någon kan jag pinsamma hemligheter om, och du om mig. Så jag får passa mig lite för dig!

//Emelie

Sola och bada i piña colada!

Johanna; Din önskan är min lag! Skapade en ny kategori med Minnen. Var en himla bra idé faktiskt,tror dom andra girlsen tycker detsamma. Annars kan dom ta sej där solen inte lyser,haha. Nejmen,förslag är ALLTID bra!



Åkte till Lidköping helt i onödan idag. Affären jag skulle till hade inte öppet,blev så himla sur! Så jag beställde iställer på nätet,orkar inte vänta. Har inget tålamod och att vänta gör allt bara värre. Så ny hoppas jag att det ploppar in en paket i brevlådan på onsdag,eller torsdag. Annars blir jag sur,igen.
Annars har jag inte gjort ett piss. Hämtat posten typ,reklam och räkningar. Älskar vuxenlivet...
Lyssnar på hög musik,dricker bärs och ska steka grönsaker. Har inte käkat på hela förra veckan så idag unnar jag mej lite vegetables! På onsdag får jag handla alkohol helt själv! Vet att all personal kommer kolla snett på mej då jag ser ut som en 15 åring,men jag kommer stolt ställa mej och tugga tuggummi sådär bitchigt och lägga fram bärsen på bandet,som den badass jag är!

Tjingtjooong! /maddis

 


Ny vecka.

Jo men tjenare! Det är en ny vecka och ny månad, tiden bara blåser iväg känns det som :O Just nu sitter jag och kollar på Ellen och väntar på att dom första maskinerna ska bli klara så jag kan springa ner med mer! Eftersom jag var så jävla smidig och glömde det förut xD SMARTASS! Eller inte, haha!  Ska även ta första lasset med disken snart, det är ett jävla berg ska jag säga er. Fy fan!

Men iaf, tänkte inatt innan jag somna ordentligt. Att varför inte göra en kategori i bloggen som heter minnen? Där vi kan dra upp olika minnen vi har med varandra och sånt :) Typ lägga upp videos och roliga bilder, vad säger ni om det mina töser? :)

Hackilihack!

Så, nu har jag sett färdigt på High School musical. Var hack i den så får lämna tillbaka den, till mamma :P Och köpa alla 3 istället på sockerbruket när jag är miljonär igen. haha!
Måste egentligen sova så jag orkar upp tidigt med barnen.. Hujeda mig.. Om ungefär 4 timmar så vaknar dem. Men jag är inte trött för 5 öre för jag sov några timmar på dagen förut för jag var så jävla trött så ögonen gick i kors.. Och detta är nu straffet, att jag inte är trött. Yey me!

Hur tragiska är inte vi då? Vi som skriver denna bloggen. Vi kommenterar varandras blogginlägg xD haha! No lifer ;)
Nu ska jag ta en cigg, gå till damtoaletten och göra mina behov för att sedan gå och sova. :P

Natti natti! // Emma

Tuffing som mobilbloggar.

Kan inte sova, så ligger och lyssnar på radio och Stefans snarkningar. På radion pratar dom om nyheter, bland annat om ett brev som skickades för 76år sedan. Detta brev har alltså skickats runt, bland annat till Ryssland. Hur tufft är inte detta? För två veckor sedan hörde jag om en tjuv som stulit en ytterdörr, och personen som blivit bestulen åkte ikapp tjuven och fick tillbaka sin dörr. Slutet gott, allting gott! Det enda som fattas är min sömn. //Emelie

Ledsen i ögat faktiskt..

Satt och skrev ett inlägg, tryckte på Spara & publicera och jag blev utloggad och skiten sparades inte! Förbannat! Kan nog ha med att vi har skrivit samtidigt inne på bloggen, såg att 2 stycken har lagt upp samtidigt som jag skrev.. KUL!

Blev ledsen i ögat faktiskt ganska så nyligen. Satt och läste Emelies privata blogg. Hon hade messat med Maddis och hade insett att hon snart flyttar, långt ifrån oss.
Blev ledsen och kände tårar komma så sprang in i köket och tog en cigg så inte Micke skulle se.
Känns som alla lämnar en? Har ju ingen kvar här.
Okej att vi inte umgås så mycket som vi ska göra. Men ändå! Jag och Maddis bor 2-3 mil ifrån varandra och vi ses typ aldrig, hur hemskt är inte det egentligen? Fy fan vad kassa vi är!
Och för typ 1 månad sen så flyttade Emelie med sin pojkvän till Göteborg. Är glad för hennes skull, men som sagt, men ändå!
Och nu ska Maddis flytta till Arvika/Karlstad. 
Umgås inte med någon förutom familjen och Mickes kompis. Han kommer förövrigt imorgon och då ska vi spela Skip-Bo. Höjdpunkten på veckan.........
Min vän Emma praktiserar varje dag i veckan så när hon kommer hem så är hon jätte trött så hon orkar inte umgås. Har sagt att hon kan höra av sig på helgerna när hon orkar, men inget hört. För antar att hon vilar upp sig för kommande vecka. Så här sitter jag, dag ut och dag in. Förutom måndagar då det är mammagruppen.
Så imorgon ska jag dit med både Elias och Victoria för hon ville följa med. De har bytt lokal, var för många dagis barn som inte hade lokaler så de fick ta deras så vi är i stadsträdgården nu i musikskolan tror jag? Kommer gå vilse.... Finns skyltar sa dem, men det är mig vi pratar om så att... ja!

Men annars sitter jag bara hemma utan att umgås med någon.. Har verkligen ett kul liv!
Vill också flytta. Men vart? Satt och tänkte på det förut. Börja om på nytt osv. Men kan ju inte bara flytta så där pga barnen. Man måste verkligen tänka till när man har barn, man är inte lika fri som man var förr då man kunde flytta vart fasen man ville. Måste tänka på Victoria, hon har alla sina kompisar här och hon ska snart börja skolan osv.. Men hade vart skönt att flytta kan jag ju säga!

Nej, nu ska jag se på High School Musical, har velat se den länge men det är inte Mickes typ av film så har inte sagt någonting till honom att jag vill se den. Men nu har han lagt sig så nu kan jag se den.

På återseende!
//Emma



Crazy catladys.

Hade ett långt samtal idag med kära Elin om våra katter. Seriöst, vi är crazy catladys på riktigt! Ni skulle bara höra våra samtal! Älskar att prata i telefon med henne, vi är sjuka som fan och pratar om ALLT. Finns liksom inga gränser, vilket gör det hela så kul! Hur som helst, idag var det stora samtalsämnet katter och jag ler av tanken på hur tokiga vi är! Även Maddis och Johanna har små kissekatter, två var. Och visst är katter fantastiska djur?

Ville typ bara säga detta, har inget annat viktigt att få sagt. Strax är det dags för sängen och jag hoppas jag sover bättre än gårdagen.

Vill ha massa pengar, så jag kan köpa busskort och kunna åka till Götene/Lisch lättare. Buhuu.

//Emelie

Godnatt,typ.

Imorgon blir det NOG lidköping,ska handla min hemlighet. Spännande va? Inte direkt,handlar faktiskt bara om mej,haha. Så det är inget någon annan får nytta av.
Hatar förövrigt söndagar,borde inte finnas. Alla ligger bakfulla,ingen är rolig och det finns inget på tv. Kan lika gärna sova bort dagen,så ovärd.
Just det,1 April var det ju,för sisådär 26 minuter sen. Blev någon lurad/lurade någon? Allvarligt talat så är det skrattretande när folk i 20 års åldern gör desperata försök till att luras. Mest en grej för småbarn tycker jag. Så uppenbart att allt man skriver den 1 April och 1 Maj är påhittat. Det är dock jävligt synd om något tragiskt händer på riktigt och man säger det,alla kommer skratta och köra med APRIL APRIL. Typ ''Min mormor dog idag...'' Så kommer alla med elaka kommentarer. Så tänk lite längre än vad näsan räcker,allt är inte skoj!

Godnatt for now. Eller ja,kommer inte somna på ett par timmar men tänker inte dryga framför datorn något mer. Tjingtjong!



(Postade detta inlägg precis efter Emelie. Skills.)


Big Brother tankar.

Ja, nu är det ju så här att jag följer Big Brother, det gör även Maddis och Emma. Iaf, vart inte glad när jag fick se att Jimmy var nominerad. För det första: Han gör bra tv, han är rolig, För det andra: Han är snygg ;) haha. Sådeså! Det är det jag har att säga in Big Brother, just nu xD 

Om en vecka är ju jag i Sthlm med två underbara tjejer :D Ska bli så jävligt kul, kommer kolla på Big Brother live :D Sen efter det blir det ut på krogen och ha skoj som faaan! Kommer bli dom bästa två dagarna på länge :) Iofs, då Maddis kommer hit kommer också bli kul :D Har ju planerat att grilla och dricka lite, ska även köpa födelsedagspresent till henne :) Får hoppas hon blir glad, när jag väl bestämmer mig för vad jag ska köpa ;)



Texas,Melinda och jag. Det är på Halloween :) 
Det är som här två jag ska med till Sthlm!


//Johanna

Victorias födelsedag.

Igår så fyllde Victoria hela 6 år. Tiden går sjukt snabbt!

Dagen började med att hon fick frukost på sängen, eller rättare sagt madrassen för hon fick sova inne i vårat rum. Började sjunga för henne (hon låg fortfarande och sov) men hon vaknade inte så jag började skratta så jag blåste ut 3 ljus som jag hade på brickan.. Lyckat! Så tände dem 3 igen också började vi sjunga igen och då vaknade hon. Så fick hon frukosten på madrassen och ett paket utav mig som innehöll filmen Lady & Lufsen. :) Fast hon fick äta vid bordet, vill ju inte att det ska spillas precis på lakan osv :P haha!
Sen vid 10 tiden åkte vi iväg till biblioteket för att kolla på Alfons Åberg. Men alla biljetter var slut vid den tiden så vi fick vänta på föreställningen som började klockan 12.00. Så vi stannade kvar och pysslade lite och gjorde Alfons Åbergs tårta.
När klockan blev 12 så var det våran tur + en massa andra barn förstås. Så gick vi ner till källaren i biblioteket där de hade gjort i ordning. Kollade på 2 filmer med honom sen efter det så frågade dem om någon hette Alfons, och det var en kille så han fick ett paket bara för att de hade samma namn. Sen så frågade de om det var någon som fyllde år. Victoria ville inte räcka upp handen, så jag sa till henne. Efter en stund så räckte hon upp handen också fick hon en påse med ahlgréns bilar, ett kort med Alfons på och ett set med penna, papper och kuvert med hundar på.
Direkt efter det så skickade hennes pappa till mig så då cyklade vi och mötte upp honom och hon följde med honom sen.
Hämtade henne vid 15 tiden på Wok House så stack vi till affären, handlade hem fika och inväntade mormor och morfar.
Hade ju gjort tårta till henne som hon inte visste om så hon blev överraskad och glad. :)
Och blev glad för alla presenter hon fick också. Sminkväskan från pappa var populärast. Men jag glömde ju ge henne 2 saker ifrån mig när de andra var här så hon fick dem senare på kvällen. Memory spel med Nalle Puh och en sparbössa. Var ganska så trött efter allt så la mig tidigt för en gångs skull!
Men var helt död när Elias vaknade vid 8 imorse.... Men piggnade till men somnade om vid 14 och sov till 16. haha! Fast jag slumrade till ett antal gånger innan och Victoria väckte mig heeela tiden! Så är fortfarande trött, fast Micke sa till henne att inte väcka mig.. Ungar! :P

Så nu ligger hon i badet och väntar på jag ska hålla henne sällskap. Också inväntar jag Amazing Race som börjar om 1 minut med ny säsong.. Kommer missa det! Like always!

Aja, have it nice!

//Emma

Lidl shoppare!

Oohja, det är vad jag är. Ni gillar det! Det vet jag ;) Har precis varit och handlat lite små saker på lidl, det vart gurka,bami goreng,ostbögar,jordgubsglass och cooola! :) Mhmm! Syrran skulle ha chocklad pudding och det hade dom inte på där så vi fick åka till Styckås Coop så sprang in där för har läst om att OLW har släppt nya chips. Så köpte en påse :) Fast det är ju tre nya men det är bara ena jag vill testa xD haha, kan ju berätta sen vad jag tyckte om dom ;) Nu sitter vi och glor på "Vad blir det för mat?" :) 



Min ena slappfis till katt!

Godmorgon,sent som fan!

Vaknade som en prinsessa idag,eller ja. Sista gången jag vaknade iallafall. Först blev jag väckt av min lillasyster som skulle lämna tidig present till mej eftersom hon och min bror åkte till sin pappa i stockholm idag. Sjukt gulligt av henne! Hade gjort en superfin tavla med en ängel på,hon är jätteduktig att måla,varit sen hon var jätteliten. Fick även en liten gris som såg helt galen ut,haha. Det var såå Maddis style. Nyvaken som jag var så kramade jag om henne och tackade så mycket. Sen försvann hon och nu får jag inte se mina småsyskon förens nästa vecka. Så nu är jag forever alone,enda syskonet kvar i Götene,haha. Får göra det bästa av situationen,börjar på måndag,en liten surprise ingen vet om,bara mamma.
Inget ni kan ana iallafall! Dam dam dam daaaaaam.

Fortsatt tråkig söndag y'all! / Pppppokerface Maddis

Earth hour.

Som sagt, brudarna under mig har ju skrivit om det. Jag kom på det när jag satt och tänkte varje gatulamporna var släkta när jag och emma käka. Så släkte de flesta lamporna i lägenheten och tände lite ljus :) Så bidrog lite iaf, datorn var också  avstängd.  Men tvn, den fick stå på faktiskt :P Var skit gött med räkor och kräftstjärts sallad, haha! Hur jävla dumt låter inte det? Ajaa! Nu ska jag snart mysa ner mig i sängen, imorgon blir det att städa lägenheten. Iaf försöka xD haha, myees! Ni får sova så gött :) Natti :*

//Johanna

Yeah!

Hallå gott folk!
Uppmärksammade ni earth hour? Vi upptäckte att gatulamporna i Gråbo var släckta, men ingen av oss förstod då varför. I efterhand så sa vi alla, AHA! Smarta brudar! Har i alla fall haft en suverän kväll med Anna och Sofia, och känner mig super pepp på att bo i Göteborg. Har ju varit lite sisådär innan. Jag vill detta och fan vad skönt att träffa nytt folk! Blivit lite vin och drinkar, med skratt och prat. Kom även tre andra till myskvällen. Är på så himla bra humör och känner ett jävlaranama! Jag gjorde rätt som flyttade, fy fan vad bra det känns! Väntar in min snygging som jag ska hoppa på och pussa sen när han kommer. Livet är allt bra härligt ibland!

//Emelie