Orka earth hour..



Vet att jag borde sitta i ett mörkt rum och kolla upp i taket just nu men allvarligt,orka? Ingen gör det ändå,alla i mitt område har lampor och skit på. Hade varit roligt om verkligen ALLA skulle släcka,men det är typ inga som gör. Vi är för beroende av datorer och tv,eller så är man som mej,sjukt uttråkad och mörkrädd.
Överskattat är vad det är. Man ska stödja detta i en timme men så har städerna gatulamporna på när det är ljust ute,det är ju inte slöseri menar jag...
Skulle kunna skriva ett A4 om detta,har så mycket att säga när det gäller sånthär. Ni vet medium? Ojoj,där kan jag babbla på i flera timmar om varför dom är fejk,jag har mina åsikter och vill gärna få ut dom så folk kan hata mej! Haha,gotta luv me ;)

/Maddis den coole

 


Hejhopp gummisnopp!

Mhmm! Jag vet att ni gillar´t! Nej men aah :P Idag har jag varit hos Jessica,  igen :P Har hjälpt henne att packa upp det mesta av sakerna. Är 2 lådor kvar typ och gardiner är uppe :) Är riktigt mysigt där nu, hon hade även besök av Janne förut så vi fick upp stängslet runt hennes lilla gård :) Riktigt bra, har nyss varit till pizzerian och köpt kebabensåsen! Här ska det göras räk och kräftstjär sallad! Mumsis! Eller vad säger ni töser? :) 



Jessica och hennes vovve Shai :D

sömntuta

Måste verkligen skaffa mej ett liv,vaknade för en timme sen,dvs klockan halv ett.. Jag vill vakna med alla gamla tanter,sådär 06 på morgonen och sen lägga mej efter bolibompa! Får väl leva med att jag är en riktig nattuggla med rubbad sömn,haha.

Sitter just nu och tuggar på 6 styckna tuggummin. Hade tråkigt så varför inte. Sen så är min lilla kattpojk sjukt jobbig som bara går runt och skriker och river ner alla saker. Han vill ha sex men jag tycker han är för liten,tänk om en 6 månaders bebis skulle få ligga? Haha..
Släpper nog ut honom snart,får se om han hittar hem igen! Om inte annat så visar väl min andra katt vägen. (så trött på katter....)


Kåt katt...


Hejsan i natten.

Hej alla i natten! Sitt inte uppe för länge och porrsurfa för mycket (Maddis! Spec du!) Iaf, idag har det varit en tung och lång dag. Har haft små ont i ryggen, men körde på ändå :) Haha, precis efter jag hade skrivit inlägget förut så fick vi ett sms att vi skulle komma bort till Jessica! Så då skuttade vi dit, när vi kom dit fråga vi hur mycket dom hade tagit. Det roliga är att dom nästan var klara, Jessica hade glömt bort oss xD Lite små roligt faktiskt, myees! Men tog över några små saker och höll på ett bra tag, sen fick jag sticka ner till systemet för Emma och Jessica ville att vi skulle små dricka lite när vi hade fått klart det mesta! Så då var det bara att gå hem och hämta plånbok och gå till bussen, fick även sällskap av Anna :)  Så gick till systemet och köpte 8 öl och en vin flaska, drog tillbaka till Dottevik och gick raka vägen in till Jessica. Dom hade börjat och plocka iordning så körde på, först tog jag och Diana och gjorde iordning i vardagsrummet, ställde rätt sofforna,bordet och tvn. Sen tänkte vi ta Jessicas sängar eftersom hon har skaffat dubbelsäng nu, så då fick man sätta sig på golvet och skruva fast benen. Tog sin lilla stund :P haha, efter det var det kökssaker som skulle packas upp. Så jag och Emma packade upp det mesta av sakerna när Jessica var i duschen. Så nu ser det riktigt bra ut där,det som är kvar är ca 10 lådor som ska kollas egenom,städning av förra lägenheten och gå med skräp :) Som sagt, har varit en dag full med saker. Den var även låååång! Nu ska jag sätta mig ute och den lugna kylan och ta mig en rök innan jag slänger mig i min underbara säng ;)

// Johanna

Hur vi träffades.

Jag och Maddis är som sagt systrar och jag har känt henne i snart 20 år! Emma och jag träffades via en gemensam bekant till oss. Vi träffades för första gången för 11½ år sedan. Ganska snabbt blev vi vänner och det tog inte lång tid innan vi var bästa vänner! Sen har vi följt varandra genom åren, i med och motgång. Självklart har vi bråkat en hel del, men vi har lika snabbt hittat tillbaka till varandra. Johanna träffade vi genom ett community på nätet, allas vår älskade Dastar! Under tiden vi chattade så upptäckte vi att Johanna bor i staden där jag och Maddis är uppväxt. Och på den vägen gick det. Vi träffades för första gången 2007 och sedan dess har vi hållt ihop! Jag och Johanna har även hunnit med att bo tillsammans.

Ni är fina tjejer och i love u!




//Emelie

Dagen!

Började dagen med ett tidigt sms ifrån Victorias pappa (?!) Blev lite chockad när jag såg detta vid 7 imorse..
Ni som inte vet om det är att Victorias pappa inte bryr sig så mycket om henne, han hör aldrig av sig eller är med henne. Han har aldrig henne heller som tex varannan helg. Utan han träffar henne hos hans mamma någon timme ibland. Typ 1 gång per månad.. Sen så har det hänt en hel del saker mellan mig och honom också. Vilket jag inte tänker ta upp nu.


Har väl inte hänt så mycket idag antar jag? Som vanligt! Ja, han kom hit. Följde med och hämtade Victoria på dagis sen så gick vi till leksaksaffären framme i stan och hämtade ut presenter till henne för hon fyller 6 år imorgon. Om man har medlemskort så får man en present utav dem varje år. :) Vi fick 3 nu för att Micke, mamma och jag har ett kort i hennes namn.
Så hon fick en jojo, målarbok och en liten ficklampa. Ficklampan glömde hon i leksakshörnan inne på ica så när jag gick och kollade efter den så var det redan någon som hade tagit den. Aja, hon blev inte ledsen iaf utan sa att den var så liten ändå så det gör ingenting och att hon kan köpa en ny.
Var där inne och köpte tårtingridienser. Ska baka tårta när hon ligger och sover med choklad, vanilj med Smarties på. Typ som NonStop. Jätte gott!
Sen så har jag och hon badat tillsammans. Även lille Elias :) Han plaskade som bare den i vattnet och var jätte glad och skrattade när Victoria busade med honom. Mina barn det! <3 Det var ett riktigt kodak moment, sa det till Micke så trodde att han skulle hämta kameran, men icke! En annan gång!
Har lovat Victoria att sova i vårat rum inatt för att hon fyller imorgon. Och mycket lättare också när man ska göra tårtan, för hon har en tendens att springa upp 10-20 gånger per kväll om hon sover i hennes egna rum. Sen så kommer hon upp vid 00 på natten.. Undrar om hon hinner sova mellan det egentligen?

Imorgon ska jag och hon iväg till biblioteket. Alfons Åberg ska komma imorgon, en liten föreställning. :) Så ska kolla på det och efteråt fick man någon cd eller film. Kommer nog bli skoj!
Nej, nu ska jag göra i ordning madrassen inne i vårat rum så hon får sova. Fick vara uppe lite längre idag. :)

See ya!
//Emma

Hejsan svejsan!

Vilken dag det har varit! Jag har städat, katterna rivit ut, jag har städat och katterna har rivit ut. Ungefär så har dagen sett ut idag, alltså dubbelt arbete! Men dom är så söta, så det är svårt att bli arg på dom. I alla fall. Har varit duktig och fått upp gardiner i sovrummet idag, samt städat i köket och inne på toaletten. Har även packat upp den sista lådan, och helskotta vad badrumssaker jag har! En hel garderob plus halva badrumsskåpet. Stefan lär bli tokig på mig sedan!

Såg att Maddis rotat runt bland våra gamla saker, nostalgitripp månntro? Vet inte riktigt om jag hade velat gå igenom sakerna och lipat ihjäl mig. Fast umgås med Maddis och prata minnen hade varit kul! Hittade du vår kanin fylld med pogs också?

Idag ska vi käka tacos, men har ont i magen och känner mig inte alltför pepp på att käka.

Nu är det dags att spara pengar så jag kan åka upp och hälsa på brudarna snart! Saknar er!

//Emelie

Tjofaderittan!

Maddis in da house!
Är galet trött,fick bara sova 2 timmar inatt eftersom elektroderna och den feta dosan jag hade på mej var sjukt obehagliga att sova med. Var sur,är sur!
Bar nyss ner typ 10 lådor med mina och Emelies gamla saker till förrådet. Helt galet vad mycket grejer vi har! Kikade lite snabbt i lådorna och såg en spice girls hink som var full med klubbor förr. Fick den från en kompis till mamma när vi var små eftersom hon jobbade i en godisbutik.
Minns ni Spice girls klubborna? I do!
Ska så gå igenom dom lådorna när jag blivit frisk igen,vill att Emelie ska kolla och lipa med mej men jag får vara forever alone och lipa själv. :(

Nu skall jag ta tag i vardagens sysslor,alltså sitta framför datorn och tvn hela dagen. Har ett så intressant liv,I know! Men i slutet av April åker jag upp till Johanna,då kommer ni få se på fan!




Jag och Johanna,söta som få! haha


Goddagens!

Hejsan alla glada och ledsna! Idag kommer det bli en riktigt lång dag här i Arvika, ska hjälpa en kompis flytta. Dock är det inte långt som tur är, det är typ tvärs över gångvägen bara. Så det är ju bra :) Jag har en kompis som typ bor här nu, vi har varit kompisar i 12 år, rätt länge det. :) Så vi har rätt nyligen varit på Lidl och köpt ett flak energydricka så vi orkar av dagen, hon har varit vaken sen strax innan sju för hon har tvättat och jag kom upp vid tio.. KORS I TAKET, Johanna, uppe vid tio? Måste ju vara något fel där.. Haha. Så kan det gå när inte haspen är på :P haha. Men hoppas att mina tjejer kommer få en bra dag vad dom nu ska göra :) MHMM!



Jag och min kompis Emma, kompisar sen 12 år tillbaka <3

// Janna

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Får ta och välkomna er!

Nu hoppar även jag in för att säga hej! Hoppas ni alla kommer att gilla bloggen och idén bakom den!



Mina tjockisar!

Har inte gjort något vettigt idag förutom att sätta upp gardiner, dammsugit och lagat mat. Som en redig husmor! Kämpar för att hålla mig vaken, är SÅ himla trött hela tiden! Någon som har något tips på hur man ska bli piggare? Mottages gärna! Annars så saknar jag mina brudar. Är det negativa med att bo långt ifrån varandra, att inte kunna ses när man vill!

//Emelie

Hur vi träffades?

Ja, tänkte berätta lite hur vi träffades. Eller hur jag träffa Emelie,Maddis och Emma :P Det var så här att vi började skriva på en sida som hette Dastar som inte finns just nu (tråkigt nog!) Skrev kanske i ett halvår innan vi bestämde att vi skulle ses, Emelie och Maddis är ju från Arvika från början. Jag har säkert lekt med dom när vi var yngre :P haha. Men iaf, jag höll på med en av Emelie och Maddis kompis så vi tänkte överraska. Så vi planerade hur vi skulle göra, jag satte mig på en buss ner till Skövde, den sista biten mellan Skara och Lidköping. Gudars! Kommer aldrig glömma det, har aldrig varit så nervös! Väl framme i Lidköping träffar jag en kort tjej med världens finaste leende! Det var Emelie, åkte hem till dom för att göra iordning oss för det skulle vara fest och där träffa jag Maddis. Skit blyg och vågade knappt prata med en, ville nypa kinden av henne för hon var så söt.. Hehe :) Emma träffade jag två veckor efter det när jag och mitt ex skulle överraska Emelie med att jag följde med ner när han hade varit hos mig en helg :) Riktigt kul. Jag har ju även bott med Emelie, var trött på Arvika så flyttade ner över i ca 9 månader eller hur länge det nu var xD haha. 

Jag ångrar inte en sekund att jag har lärt känna dessa tjejerna! Bättre människor får man leta efter!



Tjingtjong långkalsong!

Tycker det är himla roligt att mina vännor gillar mitt slarviga jobb med designen. Det kommer komma någon bättre i framtiden när jag fått tillbaka lite fantasi. Den är och tar semester just nu!

Idag har jag varit på sjukhuset för att fixa prover av hjärtat,gick bra så nu äre bara o vänta och se! Fick oxå en söt förfrågan av min Emmababe som ville ha picknik! Sorgligt nog så var jag upptagen då,men en annan dag!
Fick förövrigt blåmärken av pulsmätaren man sätter på armen,hurts like a bitch!!

Nu skall jag försöka mej på att träna lite,trots att jag är superduper trött men måste sorgligt nog :(
PUSSHEJ!


Himla gammal bild på mej,Emma och Emelie. Så söta så!



Skit bra!

Detta har hon gjort bra våran lilla bloggdesign expert! 

Vi har som sagt startat en blogg, jag, Emelie, Maddis och Johanna där vi kommer skriva om vardagliga saker. Kommer bli kanon detta!

Jag har precis vaknat för andra gången. Första gången då Victoria kom in och väckte mig, hade försovit oss. Eller rättare sagt Micke (sambon) för det är han som tar henne till dagis. Så var vaken en liten stund där med våran son Elias tills vi båda somnade om.
Blev sedan väckt av att någon ringde.. Har sagt fleeera gånger att jag somnar om med honom när han börjar bli trött på morgonen igen efter matning osv till denna personen, men icke! Går väl inte in i huvudet :P
Så nu sitter man här vaken och Elias sover fortfarande. Hade jag med velat göra :( Behöver sova ut med tanke på att jag har sömnproblem, så jag somnar sent sen så blir man alltid väckt av Victoria på nätterna om hon sover inne i sitt rum. Som inatt, hann sova... 30 minuter? Och då somnade jag vid 01.30 (tidigt för att vara mig!) fast jag hade sovit si så där 3 timmar från 16-19.. Är man trött då eller? Sen så kommer hon in och väcker mig klockan 02.00! Great känner man då! Men kunde somna om ganska så snabbt ändå. Tack gode gud för det!

Och Micke var la borta inatt eller något. För jag frågade Victoria när hon kom in varför hon stänger dörren efter sig när hon kommer in i vårat rum, för vi gick upp och tog på salva på henne. Hon har åkt på allergi men vi vet inte mot vad. Så hon har ätit medicin men prickarna är fortfarande kvar. Så vi tar salva nu så det inte ska klia på henne.
Sen la jag henne, gick på toa och gick in i sovrummet igen och stängde dörren och la mig ner. Då frågade han mig varför jag stängde dörren för att jag hade frågat honom varför han hade stängt dörren (?!) Hur vaken är man då? Berättade att Victoria hade vart inne i rummet iaf och det var henne jag hade sagt det till.. Aja..

Nej, sitter och väntar på att Elias ska vakna, borde vara snart. Då blir det blöjbyte, matning, rapa, göra i ordning för att gå till Victorias dagis och ha möte 13.15 om när hon börjar skolan. Shit, inte långt kvar!
Och på lördag blir hon 6 år, helt galet!

Funderar på att ta med hennes "gaskritor" som hon kallar dem för fast dem egentligen heter gatkritor. Så vi kan sitta på gården efter mötet och vara ute i det fina vädret :) Tar med henne hem efter mötet för känns lite onödigt att ha möte, gå hem för att sen hämta henne vid 15.15 igen. 
Kanske lite bullar också så man kan ha en liten picknick på gården? Låter som en bra plan!

// Emma

Wohoo!

Hur jävla awezome är inte detta lixom? Maddis är kung på detta med designer dock har det blivit ett litet fel då min text inte kom med :P Men det fixar hon säkert imorgon :) I hope so, eller? Haha! 

Men ja, hoppas ni kommer gilla denna blogg. Kommer nog bli rätt galen för vi är alla 4 galna av oss, ni ska bara se våra msn konversationer. Detta är även ett ytligare sätt för oss att hålla kontakten bättre tror jag :) Hur bra är inte det lixom? Hell yeaah! Men nu ska jag ta mina katter och lägga mig, hoppas på att någon av dom andra tjejerna skriver imorgon. Kan bli kul att läsa :D

NattiNatti :*

Välkomna!

Lite huller om buller så startar jag(Maddis) denna bloggen med mina tre vänner.
Jag bor i Götene och Emelie är min syster som bor i Göteborg. Johanna och Emma är mina två favorittjejer som bor i Arvika och Lidköping.
Vi bor alltså alla i olika städer men håller kontakten och träffas när vi har tid och kan. Vi har känt varann i flera år och fick nyss idén om att starta en blogg tillsammans. Hoppas på att detta kan vara en kul grej!

Jag låter mina brudar presentera sej själva.
Tjingtjong!