Ööh, babbel? Behövdes uppdateras.

Har testat den nya marabou jordgubb idag. Rätt söt, men ändå god! Även varit ute i det fina vädret och målat naglarna. Och det blev så jävla fail! Så nu har jag nagellack över hela händerna och inget aceton hemma. Känns lagom kul verkligen. Har inte så mycket att skriva längre, livet står rätt still och är innehållslöst. Vad kan man skriva om då?

Intresseklubben antecknar:
Har sett en räv och ett rådjur utanför, trots att vi bor väldigt centralt. Kändes rätt galet.
Jag och Stefan ska börja med en diet. Önska oss lycka till!
Är SJUKT sugen på tonfisk! Det vattnas i hela munnen på mig!
Visst är det skönt att sommaren är här? Vädret är ju fantastiskt!

Är glad idag, fått prata med svägerskan som befinner sig i Guadeloupe och jobbar. Saknar henne massor!

//Emelie

2 år sen.

Någon måste ju hålla igång denna bloggen så jag kör då! Vill ni veta en sak? Idag är det två år sen jag fick gipset för sprickan i båt-benet. Jävla trotoar kant, hatar dig! Tänkte att det kunde vara kul för mina budar att få veta, och vet att dom kommer säga att jag är världens klantskalle :P I KNOW! Nu ska jag sätta mig och spela Tetris så jag kan lägga mig och sova någon gång, är skit trött och vill ha imorgon.. Får förhoppningsvis pengar då och jag behöver cigg! Håll en varsinn tumme för mig nu då!



//Johanna

hej och hå!

Blev så himla sugen på att baka när jag såg att Emelie gjort det,elakt. Har ingen att baka till och jag äter ju inte bullar och sånt så det är ganska tråkigt.. Kanske mina katter vill ha en cupcake med strössel och allt sånt? Tror dock inte deras magar vill ha det ,fan ta dom :(

Har städat lite idag,HÖR OCH HÄPNA! Jag städar typ aldrig,vet att jag är nasty.. Hatar att städa,speciellt i min egna tråkiga lägenhet när det ändå blir stökigt dagen efter. Jag kan verkligen inte ha ordning och reda,tycker synd om min framtida partner som kommer gå lack på mej när alla mina kläder ligger utspridda på golvet. Är som en liten unge. 
Tänkte bara säga det,har inget intressant att tillägga. Har som sagt ett ointressant liv. Tjobree!

Här är en full jag med min bästa vän vitlök som jag konstigt nog käkade hela två gånger. Hatar när folk kör ''vågar du? gör det!'' för jag gör det alltid... Fatta hur starkt det var,dog :(

Min tur.

Då var det min tur att skriva då, gött att tjejerna här verkar komma igång ign här :D wohoo! Tycker att tjejerna kan skiva om planer dom har i sommar, för det tänkte jag göra nu :D hihi! Men iaf, somaren kommer börja med att fira mig. Vi ska grilla,dricka och gå på krogen. Kommer ju ha pengar då så det är ett bra tillfälle att utnytja det, kommer ju även vara sjukt mycket folk ute just den dagen med tanken på att det är studenten och skolavslutning, så det blir kul! :) Sen är det midsommar, det är tänkt att jag ska med Emma och Maolu (stavning?) ska på Top Cats på Hillringsberg (folkets park i Glava :) ) Så blir förmodligen att åka raggar bil och försöka förfesta någnstans :) Prat på att det också blir i Glava, vore ju egentligen bäst för då är det inte lika bängligt att ta sig dit och sånt. MjaMja! Sen blir det ju till Götene/Lidköping för partaj,grillning och brännboll eller något :) Kanske har fått upp konditionen då så man kan vara med? Hmm, det märker vi då :P hehe, sen i början av Juli vill mamma ta oss till ett ställe ovanför Torsby för att kolla på olika ställen där släkten är ifrån och käka på Elvis kaffe! Kan vara kul :) hehe, har ju även planerat att åka ner till Götene/Lidköping till Lidköpingscrusingen slutet av sommarn :) och OM jag har råd ska jag gå på hamnfesten som är helgen innan skolan börjar i Arvika, vore ju fett kul. Se Kapten Röd,Maskinen,Magnus Uggla,Broken Door och sist men inte minst!....... BROLLE! Wohoo :D Kollade artister nu och såg att Brolle skulle komma, visste inte om det :P haha! Men ja, nu ska jag ta mig en nutrilett sen blir det ut och spela lite Volleyboll med grannarna :D Hörs ikväll tjejer! <3

// Johanna

Emelie här!

Ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett bra tag, men har helt enkelt inte funnits något att skriva om. Dagarna ser likadana ut och projektet jag håller på med är fortfarande privat. Katterna mår bra och likaså jag. Gav mig på att testa något nytt idag, bakade morotskaka! Jobbigt att riva morötter och det suger att behöva diska allt, men gott blev det! Blev även godkänt av herrn här hemma. Då borde det väl smaka bra? Är sådär superduper kär! Efter snart 15 månader tillsammans så känner jag fortfarande det där härliga pirret i magen. Han är fin, väldigt fin, min karl!



Ifall ni undrar hur en morotskaka ser ut.

//Emelie

HEJHEJHEJHEJ!

Zup? Maddis in DA house.
Grejen är denna att jag glömmer att denna bloggen finns,sorgligt men sant. Så kom på att den existerade när fröken Emma talade om den. Så här är jag,livs levande. Typ.

Hunnit med att vara i Arvika och haft det himla trevligt! Förutom det så har jag handlat alltför mycket som vanligt och chillat hemma med mina katter. Ena min katt är trevlig och lever livet medans min andra är pain in the ass och låter mej inte ens gå på toa ifred. Skriker gör han med,som en jävla honkatt som löper. Och kan inte släppa ut han som jag gör med min andra katt för han är för trög att hitta tillbaka och när han väl gör det kan han inte hoppa upp till balkongen... Efterbliven katt. Ville bara få det ur mej. 

Nu skall jag fortsätta leva lagomt mycket och sen sova. Gott natt!


Nu är det faktiskt jätte grönt utomhus och buskarna är fulla med löv eller vad det nu är. Sommar och sol snart!

Tjolahopp!

Tänkte att det var dags för min del att skriva lite här. Händer ju knappt någonting här? Och vi som skulle skriva som fasen i denna bloggen osv, skötte vi bra tjejer! haha!

Har inte hänt så mycket här inte...
Victoria lärde sig att cykla idag iaf utan stödhjul! Mamma stolt! <3
Synd bara att man själv missade det, för var hemma och lagade mat. Så det var mormor och morfar som tog hand om den biten.. :( 
Hon lärde sig på en halvtimme! :O Om ens det? Helt sjukt vad fort hon lärde sig! Men hon cyklade in i stolpar och sådant. haha! Mamma berättade det också stod jag på balkongen och tittade på :)
Och självklart så ramlade hon ju ett par gånger = gröna fina byxor..
Men hon typ hälften av gångerna så skulle hon inte ha ramlat, men hon har inte lärt sig att känner hon att hon är på väg att ramla eller ska stanna och det blir "hastigt" så ska man sätta ner foten utan hon "slänger" sig ner. haha! Det kommer det med snart.
Sen när vi hade ätit så ville hon så klart ut igen och cykla. Det kan man ju inte neka henne så jag gick ner samtidigt som jag skulle prata med en om en sak. Så då cyklade hon på gården medans vi satt på en bänk och pratade.
Och då hade hon inte lärt sig att "starta" själv och cykla iväg utan man fick hålla i bak medans hon satte sig och började trampa. Men när jag och hon som jag pratade med gick hem till en vän så stannade hon kvar ute med sin kompis som också cyklade och hennes kompis hjälpte henne hur man skulle göra för att starta om osv. Så när jag kom ner så kunde hon det alldeles själv :D Gick lite trögt men hon kunde allt! Fick putta på lite ofta med foten bara för att få fart. hihi!

Micke blev besviken, han ville vara den som skulle lära henne att cykla. Han tänkte göra det i sommar och har sagt det till Victoria. Så han vart lite ledsen faktiskt men sa snabbt att han ska lära henne att simma i sommar. haha! Jag får inte göra nått....

Får lära Elias att börja gå, något ska jag också göra! Så det så!

Ja, allting leker på här iaf, samma sak varje dag. Vakna med Elias på morgonen, mata honom, rapa honom, byta blöja, han blir trött igen ganska så snabbt, lägger in honom så han får sova och sen kollar jag på förhäxad på datorn, somnar till något avsnitt, Micke kommer hem och väcker mig efter några minuter bara..... den grisen! Elias vaknar, samma rutin med honom igen, sen kommer Micke och Victoria hem!

Kul liv med andra ord..........!

Helgen!

Ja, som ni vet har ju Maddis varit här sedan Fredagen! Har varit väldigt kul att ha henne här :) Betyder mycket, festen igår var kul förutom lite små skit men det ordnade sig till slut... Tror jag, haha. Men vi började kvällen med en varsinn grögg/öl/cider hemma hos mig. Sen strax efter sex gick vi bort till Jessica, käkade lite grillat och spelade jag har aldrig en stund. Vart lite andra kortspel också :) SkojSkoj! Kvart i tio åkte vi till Ola och Jonas där var vi nästan hela kvällen fram tills det började balla ur lite. Men det är sånt som typ alltid händer på fester, så då tänkte vi att vi kör efterfest. Först tänkte vi köra hemma hos Jessica men det vart här ist, gick lite folk då  och då. Dom sista gick runt halv fem typ. Haha, jag satt och försökte nyktra till så skrev lite med Ava om problem,katter och sånt på fb. Behövde faktiskt få prata ut så om allt det vi snackade om, kan ju knappt prata med min sjuksköterska. Så det är lättre att skriv med någon på nätet. Ajaa, idag har jag bara lugit framför tvn typ. Var iväg och hämta ut ett paket från Jotex. Äntligen har jag rätt storlek på påslakanet till täcket! Känns så gött :) Hade även beställt två förpackningar med doftljus, ska kanske tända dom sen. Får se :) Men nu ska jag gå och lägga mig på sängen ett tag och bara... Ja, precis!



Saknar dig redan Maddis, men vi får försök planera när jag ska komma ner över eller något :)
Tack för den här helgen! <3

//Johanna